Logo Happy Factory

Wie is Hanne?

Dit is mijn verhaal

Video afspelen

Hallo, ik ben Hanne!

Wanneer mensen me in één adem Hanne Troonbeeckx noemen gaan de haren op mijn armen een beetje omhoog staan. Want dat wil zeggen dat ze me als een product zien, en niet als ‘mezelf’. Dat heeft natuurlijk een reden. Na 20 jaar televisie krijg je een imago, ook al hebben mensen je nooit eerder ontmoet. Bij deze wil ik me dus aan je voorstellen. Een échte kennismaking dit keer.

Ik zie graag mensen. Ik hou ervan om diepgaande, emotionele en hartverwarmende gesprekken te voeren. Dat wil niet zeggen dat ik altijd serieus ben, integendeel. Ik hou van humor. Meer nog, mijn humor is best apart en leidt soms zijn eigen leven. Te pas en te onpas. Maar humor is niet weg te denken uit mijn dag. Wanneer ik happy ben zie je me de hele dag rondhuppelen en breng ik een spontane ode aan mijn kop koffie. Of ik doe een vreugdedansje in de ochtend omdat ik goed geslapen heb.

Chocolate Hanne Troonbeeckx Hanne Troonbeeckx

Ik ben dan ook hoogsensitief.

Wat dat wil zeggen? Dat het in mijn hoofd wel eens een fruitsla is. Een bonte mengeling van kleuren en smaken, soms zoet, soms zuur. Soms overheerlijk en soms niet te pruimen. In een fruitsla dient af en toe geroerd te worden om de juist balans te bewaren. Zo moet ik ook regelmatig mijn hoofd tijd en ruimte geven om tot rust te komen.

Ik heb geleerd om naar mijn buikgevoel te luisteren en te leven op mijn eigen ritme.

Meer nog, ik heb opnieuw leren dromen en de kracht herontdekt om deze dromen om te zetten naar realiteit. Ik ben een nieuw persoon geworden. Die persoon is verre van perfect, maar het is wel de gelukkigste, sterkste en meeste bewuste versie van mezelf.

Als happiness coach wil ik mijn passie doorgeven aan anderen. Want ik geloof dat je kan zijn wat je maar wil.

Ik heb geleerd om naar mijn buikgevoel te luisteren en te leven op mijn eigen ritme.

Volg je me al op Instagram?

Ook hier probeer ik je dag op te fleuren

Graag inspiratie
rechtstreeks in je mailbox?

Er is iets mis met je ingave. Gelieve de velden te controleren.

Bedankt voor je interesse!

Find your happy © 2023 by Happy Factory