Logo Happy Factory

Laat je coachen

Wat kan Happy Factory betekenen voor jou

Video afspelen

Waarom Happy Factory? Simpel. Omdat het werkt. Happy Factory gaat over jouw factory, jouw mindset.

De meeste gebeurtenissen in ons leven komen voort uit onze gedachten. 93% van die gedachten zijn onbewust. Dat is heel wat. Als kind leven we puur op gevoel. We laten alles op ons afkomen en reageren instinctief en zonder filter. Eens volwassen neemt ons rationele brein het over. We lopen netjes mee met de massa en laten onze omgeving bepalen hoe ons leven er uit ziet. Daar knelt het schoentje.

Het is namelijk ontzettend belangrijk om bewust in het leven te staan en opnieuw verbinding te maken met onze gevoelens. Om opnieuw te luisteren naar ons buikgevoel en hier ook naar te handelen. Met Happy Factory leer je de taal van emoties, zodat je bewuster wordt van wat er in je hoofd en lichaam omgaat. Je krijgt meer zelfvertrouwen, leert jezelf herontdekken en creëert een gelukkigere versie van jezelf.

If you always do what you always did, you will always get what you always got.

- Albert Einstein

Happy Factory is meer dan basic coaching. Niet alleen krijg je praktische hulpmiddelen en concrete tools die je op het juiste pad zetten, het traject bevat een volledige transformatie van je huidige mindset. Klaar om een nieuwe wending aan je leven te geven?

Voor wie?

Zij die hooggevoelig zijn

Mensen die hooggevoelig zijn hebben soms moeite om prikkels en emoties te verwerken, wat kan leiden tot stress en overprikkeling. Eens ze in deze stress modus zitten gaat hun brein minder goed functioneren. Ze komen in een soort van fight, flight or freeze modus terecht. Hooggevoelige personen zijn geneigd om zich aan te passen aan hun omgeving, waardoor ze nog meer druk op zichzelf leggen. Hooggevoeligheid kan echter ook een kracht zijn. Als jij de taal van je emoties leert spreken, ben je ook in staat om deze te sturen.

Zij die verdrinken in hun gedachten

Onze prikkelrijke maatschappij geeft weinig ruimte om tot rust te komen. De continue stroom van gedachten en gevoelens is moeilijk in te perken en wordt door sommigen erg intensief beleefd. Dat kost veel energie. Wie niet de tijd neemt om tot rust te komen raakt de verbinding met zichzelf kwijt en gaat op automatische piloot leven. Bewust worden van de kwaliteit van jouw gedachten zal je helpen om weer verbinding te maken met jezelf en met je buikgevoel. En dat is de sleutel voor een happy mindset.

Zij die geen grenzen kunnen stellen

We hebben nood aan continue bevestiging. Soms meer dan we zelf willen toegeven. Bevestiging van mensen uit onze directe omgeving, maar evengoed van vreemden. We willen het gevoel hebben dat ‘we goed bezig zijn’, dat we waarde hebben. Daardoor willen we altijd goed doen voor iemand anders en cijferen we onszelf weg. Zolang jij je eigen grenzen niet bepaalt, zullen anderen dat voor jou blijven doen. Leer de juiste prioriteiten stellen, en neem zelf weer plaats achter het stuur van jouw leven.

Hoe werkt het?

Het Happy-Factory traject bestaat uit 10 online modules. Stap voor stap ontvang je praktische tools, inzichten, technieken en methoden die je kan toepassen in je dagelijks leven. Aan de hand van online modules, live online coaching en oefeningen doorlopen we samen dit intens transformatietraject.

Elke module gaat gepaard met een coaching call. De inhoud van de modules, daar heb je voor de rest van je leven toegang toe. Zo kan je op elk moment teruggaan om bepaalde inzichten of technieken te raadplegen.

De voordelen van online coaching

Je kan van thuis uit werken aan je traject, geen verplaatsing nodig
Jij bepaalt de timing, jij bepaalt het tempo
Laagdrempelige toegang tot kwalitatieve begeleiding
Levenslang toegang tot happiness-content
Starten kan je vandaag nog!
Hoe werkt het Happy Factory Traject? Ik wil een intakegesprek

Na de cursus

Heeft hooggevoeligheid geen geheimen meer voor jou
Heb je zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld
Weet je stress te reduceren en voorkomen
Kan je oplossingsgericht denken en handelen
Maak je komaf met mentale belemmeringen en struikelblokken
Weet je consequent je gedachten en gevoelens te sturen
Stel jij grenzen voor jezelf en voor anderen
Weet je wat je wil en hoe je dat kan bereiken
Talk to me!

Hoe ziet het online coaching traject eruit?

Hoe ziet het Happy Factory traject eruit?

Veelgestelde vragen

V: Biedt online coaching voldoende kwaliteit?

A: Zeker en vast! Meer nog, online coaching biedt unieke voordelen. Zo beslis jij de plaats en timing van je sessies, volg je het traject aan je eigen tempo en kan je al het cursusmateriaal herbekijken. En dat alles vanuit je vertrouwde, relaxte omgeving. Door geen verplaatsingen op vaste tijdstippen te moeten maken vermijd je een mogelijke toestroom aan prikkels. Jij blijft met andere woorden achter het stuur zitten, waardoor je van een optimale impact van het traject kan genieten! Bovendien krijg je dankzij de live online coaching gesprekken een moment om persoonlijke vragen te stellen en van gedachten te wisselen.

V: Wanneer kan ik starten?

A: In principe kan dat vandaag nog. Er is geen bepaalde startdatum, je start wanneer je er klaar voor bent. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kunnen we ervoor zorgen dat je het traject in de ideale omstandigheden kan aanvangen.

V: Hoelang behoud ik toegang tot het cursusmateriaal?

A: De online cursus blijft doorlopend beschikbaar, ook na het traject. Zo kan je op elk moment teruggrijpen naar een bepaalde module of een video wanneer die relevant voor je is.

V: Hoeveel tijd kost het traject?

A: Het traject bestaat uit 10 modules. Idealiter doorloop je dus het volledige Find your happy-traject in vijf maanden. Maar niet iedereen kan zomaar de tijd en ruimte vrijmaken om elke week doelbewust met happiness bezig te zijn. Daarom beslis jij welke timing bij je past. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wat langer wil stilstaan bij een bepaalde module, of dat je een moment nodig hebt om even los te koppelen van het traject. Maar, door op regelmatige tijdstippen gericht te werken aan je ontwikkeling verzeker je je wel van een optimale impact. Het programma is overigens perfect combineerbaar met een drukke job, een gezin of een sociaal leven. Meer nog het kan je net extra energie geven om je dagelijks leven met twee handen vast te pakken!

V: Wat vraagt dit traject van mij?

A: Aangezien dit coachingtraject een significante impact zal hebben op je leven vraag ik ook een zekere inzet en motivatie van jou. Wees gerust, we werken stapsgewijs. Je energie, daadkracht en zelfvertrouwen bouwen we gestaag op. Het programma houdt ook rekening met je job, gezin en sociaal leven. Maar, hoe groter jouw engagement is, hoe sneller en dieper je de impact van het Find your happy-traject zal ervaren.

Sanne, 40

Niet alleen wist Hanne me inzichten te verschaffen in hoe ik best omga met mijn hooggevoeligheid, ze deed me positief kijken naar mezelf als persoon. De tools die ik heb geleerd tijdens het traject pas ik dagelijks toe. En zelfs mijn kinderen en mijn partner hebben er baat bij. Ik heb geleerd om mijn leven terug in handen te pakken.

Isabelle, 32

Hanne heeft mij met andere ogen naar mijn hooggevoeligheid laten kijken. Ik zie het nu als een meerwaarde, niet als last. Ze heeft mijn argumenten vaak in vraag gesteld waardoor ik zoveel nieuwe inzichten heb gekregen! Wanneer ik nu een twijfelmoment heb denk ik: "Wat zou Hanne haar advies zijn?" Ze heeft me geleerd om weer in mezelf te geloven, en daar ook naar te handelen, in plaats van iedereen tevreden proberen te stellen. Dankjewel!

Jeroen, 37

Toen ik Happy Factory ontdekte ervaarde ik voor het eerst een gevoel van herkenning. Al na enkele weken voelde ik me herboren. Ik stel mezelf opnieuw op de eerste plaats, nu kan ik weer genieten van mijn leven en van mijn gezin. Wat een topcoach.

Find your happy © 2022 by Happy Factory