Logo Happy Factory

Happy Cards

Cards to find your happy

Waar ligt mijn geluk?

Wanneer is de laatste keer dat jij polshoogte hebt genomen van jezelf? De wijzers van ons innerlijk kompas wijzen niet altijd in de juiste richting. Het is dan ook uiterst zinvol om af en toe je zelfkennis aan te scherpen. Happy Cards staat voor 80 laagdrempellige vragen die je helpen je geluk te vinden.

Happy Cards

Wat betekent gelukkig zijn voor jou?

Video afspelen

We denken vaak dat ons geluk afhangt van een bepaald resultaat, van bepaalde voorwaarden of omstandingheden. Eens we ons doel bereikt hebben en alle puzzelstukjes in elkaar vallen zullen we écht gelukkig zijn...

Op die manier maken we van geluk iets dat gevoelsmatig onbereikbaar wordt. We plaatsen ons geluk in de wachtkamer, in de hoop dat we ooit aan de beurt komen. Het is bijna komisch hoe we keer op keer in dezelfde val trappen.

Want echt geluk ligt binnen handbereik. We moeten het gewoon grijpen.

Geen eindeloze checklist die moet worden afgevinkt dus - wel bewustwording van het geluk dat we hier en nu kunnen ervaren.

happy cards
happy cards
happy cards

Wat kan je verwachten?

Je wordt bewuster van je geluk in het hier en nu
Je verhoogt moeiteloos je eigen gelukshormoon
Je voelt je energieniveau stijgen en je straalt je geluk uit

Happy Cards staat voor 80 zorgvuldig samengestelde vragen die je helpen om je huidige geluk in kaart te brengen. Kortom, 80 cards to find your happy.

Find your happy © 2023 by Happy Factory