Logo Happy Factory

Intake aanvragen

Find your happy

Waarom Happy Factory? Simpel. Omdat het werkt. Geniet niet alleen van praktische hulpmiddelen en concrete tools maar leer jezelf coachen. De sleutel tot geluk ligt dichterbij namelijk dan je denkt.

Neem plaats achter het stuur van je leven en find your happy!

Er is iets mis met je ingave. Gelieve de velden te controleren.

Bedankt voor je interesse!

Veelgestelde vragen

V: Biedt online coaching voldoende kwaliteit?

A: Zeker en vast! Meer nog, online coaching biedt unieke voordelen. Zo beslis jij de plaats en timing van je sessies, volg je het traject aan je eigen tempo en kan je al het cursusmateriaal herbekijken. En dat alles vanuit je vertrouwde, relaxte omgeving. Door geen verplaatsingen op vaste tijdstippen te moeten maken vermijd je een mogelijke toestroom aan prikkels. Jij blijft met andere woorden achter het stuur zitten, waardoor je van een optimale impact van het traject kan genieten! Bovendien krijg je dankzij de live online coaching gesprekken een moment om persoonlijke vragen te stellen en van gedachten te wisselen.

V: Wanneer kan ik starten?

A: In principe kan dat vandaag nog. Er is geen bepaalde startdatum, je start wanneer je er klaar voor bent. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kunnen we ervoor zorgen dat je het traject in de ideale omstandigheden kan aanvangen.

V: Hoelang behoud ik toegang tot het cursusmateriaal?

A: De online cursus blijft doorlopend beschikbaar, ook na het traject. Zo kan je op elk moment teruggrijpen naar een bepaalde module of een video wanneer die relevant voor je is.

V: Hoeveel tijd kost het traject?

A: Het traject bestaat uit 10 modules. Idealiter doorloop je dus het volledige Find your happy-traject in vijf maanden. Maar niet iedereen kan zomaar de tijd en ruimte vrijmaken om elke week doelbewust met happiness bezig te zijn. Daarom beslis jij welke timing bij je past. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wat langer wil stilstaan bij een bepaalde module, of dat je een moment nodig hebt om even los te koppelen van het traject. Maar, door op regelmatige tijdstippen gericht te werken aan je ontwikkeling verzeker je je wel van een optimale impact. Het programma is overigens perfect combineerbaar met een drukke job, een gezin of een sociaal leven. Meer nog het kan je net extra energie geven om je dagelijks leven met twee handen vast te pakken!

V: Wat vraagt dit traject van mij?

A: Aangezien dit coachingtraject een significante impact zal hebben op je leven vraag ik ook een zekere inzet en motivatie van jou. Wees gerust, we werken stapsgewijs. Je energie, daadkracht en zelfvertrouwen bouwen we gestaag op. Het programma houdt ook rekening met je job, gezin en sociaal leven. Maar, hoe groter jouw engagement is, hoe sneller en dieper je de impact van het Find your happy-traject zal ervaren.
Find your happy © 2023 by Happy Factory